Despre oamenii grasi si condusul auto

In zilele moderne exista din ce in ce mai multe persoane cu probleme de greutate. Si… exista si din ce in ce mai multi ce doresc sa obtina permisul auto de conducere. Problema apare atunci cand viitorul conducator auto, sau chiar mai grav, actualul conducator auto nu mai apre capacitatea fizica sa poata conduce la fel ca o persoana slaba un autovehicul auto pe drumurile publica in maxima siguranta.

Datorita greutatii corporale foarte mari, o persoana cu un surplus foarte mare de greutate are anumite probleme cu picioarele fapt ce il incetieste in trafic deoarece nu mai poate apasa pedalele de ambreiaj, acceleratie dar mai ales frana cu aceasi viteza ca in mod normal.

De cativa ani s-au facut foarte multe modificari in codul rutier, unele schimbari sunt in spre bine surprinzator de situatia din Romania. Unele dintre acestea nu sunt cuprinse in toate intrebarile siteurilor cu chestionare auto de pe net, de accea va avertizam unde alageti sa rezolvati chestionare auto online. Schimbarile aduse noi legislatiei rutiere sunt:

– Marirea pedepselor pentru conducatorii auto ce sunt prinsi de catre organele de politie ca au condus in stare de ebrietate.

– Modificarea chestionarelor auto la toate categoriile, o data cu schimbarea legislatiei s-au modificat si chestionarele auto fiind mult mai grele decat in anii trecuti. In cazul in care doriti sa incepeti scoala de soferi, nu va este recomandat sa faceti inainte chestionare auto ci numai dupa ce cititi si invatati bine legislatia auto. Altfel riscati sa invatati gresit din raspunsurile oferite gresit. Nu am vazut pana acum nicaieri chestionare auto pentru AM, noua categoria de permis numai pentru mopede.

– Se vor introduce permisele auto AM necesare mopedelor.

noile modificari ale codului rutier

– Se vor pune pe toate masinile SCOALA camere de supraveghere video in timpul examenului auto, astfel nu vor mai exista dubii cum ca se poate trisa sau aranja cu politistul proba practica a examenului auto.

– Se vor interzice pe drumurile publice tuturor autovehiculelor de tip ATV, iar conducerea acestora se va putea face numai pe drumurile comunale cu acordul autoritatilor locale. In caz contrar, conducatorul ATV-ului risca sa fie amendat.

– Si ultima modificare a codului auto dar nu si ultima ce este pregatita de catre autoritati este: candidatii vor putea sustine examenul teoretic in ziua in care se inscriu la examenul auto.

Aceasta idee din articol mi-a venit in minte atunci cand am rezolvat niste chestionare auto pe un site din SUA, acolo se pune accent mare pe acest lucru deoarece problema oamenilor supraponderali este foarte mare.

Voi ce credeti? Sunteti de parere ca ar fi bun un articol in legislatia rutiera ce vizeaza conducatorii auto cu probleme de greutate?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s