Cafeaua de slabit CafeForm este eficienta?

cafea de slabit CafeForm plusCeafeaua de slabit CafeForm Plus a aparut nu de foarte mult timp fiind produsa in Franta. Aceasta este doar un supliment alimentar nefiind necesara recomandarea scrisa a unui medic specialist.

Pe siteul de prezentare al acesteia www.cafeform.ro gasiti toate informatiile de prezentare. Pe scurt aceasta cafea de slabit contine un extract rar de cafea verde, decofeinizata si Svetol. Aceasta substanta (Svetol) este bogata in substante recunoscute ca au proprietati benefice impotriva kilogramelor in plus fiind un excelent ‘arzator’ de grasimi. Nu este necesar sa urmati o dieta de slabit in paralel cu acest produs. Cafeaua verde neprajita este recunoscuta pentru proprietatile sale de ardere a grasimilor. Aceasta este decofeinizata deoarece in caz contrat putea ducea la diferite probleme de sanatate.

Realizandu-se un test pe 25 de persoane, in timp de 60 de zile ce au consumat zilnic un pliculet de cafea de slabit au reusit sa slabeasca in medie 5,7% din greutatea lor actuala, fapt ce poate parea incredibil dar este foarte adevarat.

Pretul acesteia este de 60 de lei cutia ce este necesara pentru o saptamana, pentru o cura de 4 saptamani pachetul va costa aproape 150 de lei.Pretul pentru pliculetul de cafea este de aproximativ 4,5 lei ceea ce este si necesarul unei zile.

One thought on “Cafeaua de slabit CafeForm este eficienta?

  1. Este foarte eficienta, eu am reusit sa slabesc 5 kilograme in prima saptamana doar cu ceasca de cafea dimineata pe burta goala. Chiar functioneaza!!!

Leave a comment